Avto Multi-funkcionalne Čistilo Auto Notranje zadeve Headliner Sedež Močan Madeže Odstranitev Čisto Spray Avtomobilskih Vzdrževanje Zastopnik

€7.12 €10.18
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w360168

Naj bo vaš avto notranjost in domovih videti popolnoma novo še z naše Tapetništvo Čistejši!Naša močna formula, enostavno emulsifies maščobo in umazanijo na stik, medtem ko ščitijo integriteto svoje notranje površine.Preprosto spray izdelek enakomerno na madeže, in pustite, da sedi za 30 sekund.

Specifikacija:

Ime izdelka: Avto Podrobno Interior Cleaner

Velikost izdelka:

Avto Headliner Cleaner: 7*17 cm/2.76*6.69 cm

Goba: 6.8*2,5 cm/2.68*0.98 cm

Brisačo: 20*20 cm/7.87*7.87 cm

Teža izdelka: 144g

Neto vsebina: 100 ml

Seznam Izdelkov:

1*Avto Podrobno Interior Cleaner

1*Goba

1*Brisačo

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Čiščenje: Ta Avto Podrobno Interior Cleaner se lahko obnovi notranjost avtomobila in stanovanja v svoj prvotni sijaj, kot se zlahka odstrani tla-up umazanijo in nesnago.To čistilo je zmogel vse.Deluje hitro in učinkovito, zapustili svoj avto iščejo nove in nove.

2.Zaščitna Rezultat: Z naš Avto Podrobno Interior Cleaner, da bi dobili več kot le brezmadežne notranje zadeve.Formula zagotavlja zaščitno prevleko, ki ščiti pred poškodbami ter ohranja celovitost headliner tkanine.Preprečuje bledenje, da vaš avto videti nove.

3.Zmerno Formula: Naš Avto Podrobno Interior Cleaner predstavlja močan in koncentrirana formula, ki hitro raztaplja težka nesnago in umazanijo.Ta blagi in varno rešitev brez težav očisti vaš avto notranjosti, zaradi česar je nov in oživil.

4.Priročen za Uporabo: Odpraviti trdovratne madeže iz vašega avtomobila headliner brez napora z naše preprost za uporabo, ki so čistejši.Spray, čopič in obrišite proč umazanijo in umazanija v samo 30 sekundah.Dobro pretresite pred uporabo in gledam čarobno zgodilo.

5.Več Uporablja: Naj vaš dom in avto notranjost, ki je čist, z naš Avto Podrobno Interior Cleaner!Varno čiščenje površin, ki segajo od pultov za steklena okna, avtomobilske notranjosti, čevlje in več.Prihranek časa, truda in denarja s tem na široko uporablja za čiščenje rešitev.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Usnje & Tapetništvo Čistilec
Element Teža 144g
Postavka Obsega 100 ml
Posebne Funkcije Avto Headliner Čistilec
Morda je to všeč

Sorodni izdelki