Avto Steklo Olje Film Čistilo Univerzalna čistila za Odstranjevanje vodnega žiga Močan Avtomobilski brisalec za Vetrobransko steklo Čistilo Oksidira Spot

€13.85
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w409769

Bullet Točk:

1. Spremenljivke Uporaba: Odpraviti trdovratne umazanije, kot so vodni znak, dež vložki, oksidiranega področjih, in iztrebki ptic z naš Avto Steklo Olje Film, ki so Čistejši.To je široko uporabna za vse vrste avto stekla.

2. Uporabite Preprosto: Naj vaš avto steklo kristalno čisto in bleščečo brez napora z naše Avto Steklo Olje Film, ki so Čistejši.Ne potreba po zamotan operacije - samo prelijemo čistilo v brisalec pot, uporabi in obrišite.

3. Enostavno: Ta avto je steklo olje film cleaner je 150 ml zmogljivosti, kar je dovolj, da očisti vetrobransko steklo in windows ne povzroča kakršne koli obremenitve do vas.Lahko pa jo shranite v vaše škatle za rokavice, prtljažnik ali kamorkoli želite.To je kompakten in priročen za vsakodnevno uporabo.

4. Izboljšano varno Vožnjo: Ta avto je steklo olje film čistilo naredi avto steklo kristalno jasno, tako da lahko imajo jasno vizijo, ponoči ali v nizko svetlobnih razmerah.Prav tako je močan design, ki odstranjuje trdovratne madeže in umazanijo enostavno.

5. Tišja Vožnja: Vožnja bo postalo tišje in bolj udobno zahvaljujoč uporabi Avto Steklo Olje Film Čistilo, ki se lahko ustavi brisalci iz rožljanje in motenje.To bo življenje bolj priročno za vas.

Opis:

Očistite svoj avto windows brez napora z naše Auto Okno Čistejši!Poslovite od nadležen iztrebki ptic in zdravo kristalno jasna stališča.Preprosto prelijemo čistilo v svoj brisalec pot in ste pripravljeni iti.Ga shranite v hladen, suh prostor) ali v nizko svetlobnih razmerah.Ta šop trave-prost čiščenje rešitev, ki bo vaše življenje bolj priročno.

Specifikacija:

1. Ime: Avto Steklo Olje Film Čistilec

2. Kapaciteta: 150 ML

3. Seznam Vsebine: 1* Avto Steklo Olje Film Čistilec

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Zgoščeni Da,
Poreklo Celinska Kitajska
Rok Uporabnosti 3 leta
Pakiranje Prihaja Paket
Zmogljivosti 50 ML
Morda je to všeč

Sorodni izdelki