100 ml Avto, Streho Tesnilno Lepilo za Popravilo Strehe Hitro Posuši Lepilo Tekoče Tkanine Lepilo Usnje Poliester Lutka Obnoviti Streho, Krpe Za Popravilo Avtomobilov

€7.25 €14.49
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w370955

Bullet Točk:

1. Super Vsestranski: Naša Hitro Lepljenje Lepila, ki zagotavlja zanesljivo rešitev za lepljenje in okrasitev različnih površinah.To zelo samolepilna formula dela čudeže na usnje, različne tkanine, zofe, ozadje, platno, gobe in še več.Uporabite to v zaprtem prostoru ali na prostem za široko aplikacije.

2. Napredna Tehnologija Spajanja: Naša Hitro Lepljenje Lepila, ki se ponaša počasi rastoča, visoko viskozna tekočina, ki zmanjša tok med delovanjem, idealen za ščetkanje operacije.To prinaša neprimerljivo neprepustnosti, z doslednost in lepljivosti, ki zagotavljajo najvišje stopnje trajnosti in odličen zaključek.

3. Učinkovito Lepljenje Rešitev: Izkušnje hitro in zanesljivo povezavo z našo Hitro Lepljenje Lepila.To se ponaša z impresivno začetno zdravljenje času 5-10 ur na sobni temperaturi in v celoti pozdravi v 12-24 ur.Doseganje visoke preglednost in močan oprijem iz poletja v zimo.

4. Močna Vez Moč: Dobili močan obveznice celo pri visokih temperaturah s tem visoke temperature odporen in vodotesno lepilo.Svoje negorljive in visoko elastičnost formula zagotavlja zanesljivost in prilagodljivost, dajanje v najem vi raba to z zaupanjem, za vsak projekt.

5. Ekonomično Vezave Agent: Ustvarite in popravila z lahkoto, z uporabo naše Hitro Lepljenje Lepila.To gospodarno lepilo zagotavlja izjemne uspešnosti in obveznice koli usnje in tkanine; dodajanje popravkov in oblikovanje edinstvene predmete, še nikoli ni bila enostavnejša.

Opis:

Iščete visoko-opravljajo lepila za usnje projektov?Preizkusite naše Tkanine Lepilo!Z močnejšo držite in manj tok med delovanjem pri sobni temperaturi, to je napredna formula, ki zagotavlja zanesljivo vez, ki lahko zdrži celo visokim temperaturam.

Specifikacije:

1. Ime: Jasno Tkanine Lepilo

2. Neto Vsebina: 100 ml

3. Lepilo Teksturo: Rumena prozorno lepilo

4. Lastnosti: Visoko temperaturo, odpornost, nepremočljiva, in nonflammable

5. Uporaba: Splošno, ki se uporablja za avtomobilske notranjosti, različne tkanine, usnje, gobice, ozadje, zofe, platno

Seznam Vsebine:

1 x Clear Tkanine Lepilo

2 x Ščetke

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na sliki.

2. Prosim, odpusti rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Postavka Vrsta Polnila, Lepila & Tesnilne Mase
Poreklo Celinska Kitajska
Posebne Funkcije Napredna Tehnologija Spajanja
Ime Modela Avto Streho Linijskih Popravila Lepilo
Morda je to všeč

Sorodni izdelki