Avtopralnica Brisače Avtomobilski Avto Gospodinjski Vpojne Perilo Super Čiščenje, Brisače materiala Za avto notranjost, okna, iz porcelana

€8.11 €16.21
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w439468

Bullet Točk:

1. Visoka Moč Čiščenja: Ti microfiber krpe za čiščenje so izdelani iz visoko kakovostnih in nežen material, zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje brez otrdelost.Svojo močno čiščenje sposobnost, odstrani umazanijo in madeže hitro, česar so dolgotrajna in zanesljiva izbira za vaš čiščenje potrebe.

2. Enostavno Rešitev: S temi microfiber krpe za čiščenje, lahko prihranite čas in energijo za čiščenje off vodo, madeže od vseh površin v nekaj sekundah.Oblikovane so tako, da absorbirajo vodo, hitro in učinkovito, tako da vaši vozila ali doma čistočo.

3. Popolno Čiščenje: poslovite od trdovratno umazanijo in prah s temi microfiber krpe za čiščenje.Svoje priročne velikosti in mehko teksturo bi jih kot nalašč za reševanje katere koli površine, pri čemer ni kotu neočiščene.Najboljše od vsega, imajo zaščito sijaja avto barve in jih je mogoče enostavno oprati in ponovno uporabiti, zaradi česar so okolju prijazna in ekonomična.

4. Izboljšano Čiščenje Učinkovitost: Ti microfiber krpe za čiščenje so povečane in se zgosti v velikosti, z veliko širino, ki omogoča čiščenje velikih površin z lahkoto.Ne zbledi ali izgubijo lase, ki zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo delovanje.

5. Pogosto se Uporabljajo: Z vrhunsko moč in okoljsko prijaznost, ti mikrovlaken krpe čiščenje površin, kot so avto notranjost, okna, porcelana in ogledala.Za večkratno uporabo, oni so ultra mehka, debela tkanine, ki ohranja svojo kakovost tudi po več opere.

Opis:

Prihranite čas in energijo ob ne zagotavljajo mrtvih kotih so nedotaknjenih.Z njihovo večjo in se zgosti velikost, te krpe nudijo močno žilavost za celo najtežjih delovnih mest.

Specifikacija:

1. Ime izdelka: Avto Čiščenje Krpe

2. Material: Microfiber

3. Barva: Siva

4. Velikost izdelka (neobvezno):

(pribl.)30*30cm/11.81*11.81 cm;

(pribl.)30*60 cm/11.81*23.62 cm

Primeren za: znotraj in zunaj avtomobila, čiščenje, kopalnica ogledala, stekla, okna, kuhinja porcelana, itd

Seznam Vsebine:

2pcs* Pranje Brisač za Avto Podrobno

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Postavka Višina 5cm
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Gobice, Krpe & Ščetke
Postavka Dolžina 15cm
Element Širina 30cm
Element Teža 300g
Posebne Funkcije Super Absorbent Za Čiščenje
Vrsta Materiala mikrovlaken
Morda je to všeč

Sorodni izdelki