Vetrobransko steklo Razpoka Popravilo Kit Car Stekla Crack Popravilo Stekla, Popravilo Tekočine Lepilo Lepilo DIY vetrobranskega stekla Orodje Za namestitev Čipov Crack

€5.87 €11.75
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w382832

Bullet Točk:

1.Preprečiti Škodo, ki jo Širi: Samo traja 20-30 minut za popravila manjših razpok naplavin, preprečili škodo, ki jo širi, in obnovitev vetrobransko kot-nov položaj, Naprave za Popravilo Kit vzdržuje dolgoročno vzdrževanje.

2.Brez Mešanja Zahteva: Vetrobransko steklo Razpoka Popravilo Kit zmanjšuje videz za boljše restavracije, prihrani čas in denar, ne zahteva mešanje, in v kombinaciji z vulkanizacijo svetlobe, bo doseganje še boljših restavracij.

3.Vsestranska Uporaba: Posebej razvita za večino vrst zunanje steklo, ta izdelek je primeren za majhne žetonov, bullseyes, pajčevine, zvezde, half-moon obliko.

4.Enostaven za Uporabo: Crack Fix Vetrobransko steklo je enostaven za uporabo, prvič, čisto in suho vetrobransko steklo površino.Drugič, stisnite smole v razpoko in jo položite na zdravljenju film, posušene in cured pod UV žarki za 5-10 minut.Končno, strganje off vse preostale smolo z lopatico.

5.Posebno Darilo: Vetrobransko steklo Avtomobila Crack Fix je praktično darilo, da za vaš avto, ki ima v lasti sorodniki, družinski člani, prijatelji in olajšati njihovo vsakdanje življenje.

Značilnosti:

1. Nobena druga mešanje potrebno, samo 20-30 minut, da se hitro in učinkovito popravilo majhnih razpok naplavin, preprečili škodo, ki jo širi, primerna za majhnih delcev, spider web, star, half moon polmeseca, razpoke, ki ni večji od 12 cm / krožne poškodbah 30 cm in krožno poškodb, ki ne presegajo 1 cm v premeru. (Namig: ni primeren za zaslon telefona).

2. Čisto in suho vetrobransko steklo površine; stisnite smole v razpoke in dal na zdravljenju film, potem pa hitro posuši in cured pod UV svetlobo za 5-10 minut.Končno, strganje off vse preostale smolo z lopatico.

Specifikacija:

1.Zmogljivost: 20ml

Seznam Vsebine:

1* Vetrobransko Steklo Popravila

1* Rezilo Britve

3* Strjevanje Filma

Obvestilo:

1. Enkrat škoda, prosimo, da pokrivajo območje z jasno trak za preprečevanje vlage in umazanije od vstopa na poškodovano območje.

2. Škodo je treba popraviti čim prej, da se prepreči majhne razpoke, iz širi.

3. Uporaba temperatura je 60 do 90 stopinj F (15 do 32 stopinj C).Če nimate UV svetilka, izvedite popravilo operacije v sončni svetlobi.

4. Površine morajo biti očiščene in posušene za ustrezno popravilo.

5. Če ne boste morali uporabiti lepilo, ne izpostavljajte lepilo.

6. Za zmanjšanje tveganja za stik s kožo in očmi, zaščitna očala in rokavice morajo biti rabljena, ko uporabljate ta izdelek.

Opozorilo:

Preprečiti stik s kožo in očmi.V primeru stika z očmi, izperite z vodo za 15 minut in poiskati nasvet zdravnika.V primeru stika s kožo, sperite temeljito z milom in vodo.Če pride do zaužitja, se posvetujte z zdravnikom.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Element Širina 2.5cm
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Polnila, Lepila & Tesnilne Mase
Ime Modela vetrobransko steklo razpoka popravilo kit
Postavka Dolžina 2.5cm
Postavka Višina 9cm
Posebne Funkcije Razpoke in Obliki Zvezde Crack
Element Teža 20g
Morda je to všeč

Sorodni izdelki