Gumijasto Tesnilo Balzam Spray Avto Mazivo Agent Pečat Trak Naprava Mazivo Spray Večnamenski Mehčanje Pečat (Brez Motornih

€7.68 €9.60
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w423852

Bullet Točk:

1.Uživajte Brezhibno Tesnjenje: Z ohranjanjem prvotno prožnost vaše gume trakovi, naše Gumijasto Tesnilo Balzam Spray preprečuje razpoke in deformacije, medtem ko preprečevanja staranja.To podaljšuje njegovo življenjsko dobo in povečuje njeno zapiranje, ki zagotavlja vrhunsko zaščito.

2.Reformo Gume Sijaj: Ta spray lahko očistite madeže na gumijastih površinah, svetlost barve, in naredite vaš avto videti bolj sijoča, ki so se sestali vaš različne potrebe za čiščenje.

3.Vrhunsko Zmogljivost: Za mehčanje gume trakovi in preprečevanje nizke temperature zamrzovanja, naše Gumijasto Tesnilo Balzam Spray razširja svoje življenje, kar zmanjša potrebo po dragih zamenjave.

4.Priročno Uporabo: Brez dodatnega orodja so potrebni za uporabo tega gumijasto tesnilo balzam spray.Samo tresenje, pritisnite in obrišite za popolno nego.Ko sprejme goba čiščenje glavo design, ki omogoča delovanje enostavno in hitro.Lahko enostavno zaščito vaše gume tesnila iz pokanje in bledenje s tem izdelkom.

5.Enostavno Vzdrževanje: da vaš avto na vrh pogoji z našo Gumijasto Tesnilo Balzam Spray.Njegova 100 ml zmogljivost je dovolj za vse vaše potrebe in to je dovolj kompakten, da opravlja kjerkoli.Prepreči pokanje in bledenje z nekaj spreji in uživajte dolgotrajna zaščita in polirani videz, brez upoštevanja preveč prostora.

Izboljšati delovanje svojega vozila z našo Gumijasto Tesnilo Balzam Spray.Pomaga podaljšati življenjsko dobo, svetlost barve in odpravo neobičajen zvok.To je enostavno za uporabo, samo tresenje, pritisnite in obrišite za popolno nego.Plus, to je majhen in kompakten, tako da ne zavzemajo prostora.Nadgraditi svoj avto, danes!

Kapaciteta: 100 ml

Uporaba: Izboljšanje barve/varstvo/hladilnega sredstva

Najboljši pred uporabo datum: v 3 letih

Seznam Vsebine:

1* Gumijasto Tesnilo Balzam Spray

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, element barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Postavka Obsega 100 ml
Element Teža 90g
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Materiala Tekoče
Posebne Funkcije Gume Zunanjost Popravila
Postavka Vrsta Plastična & Nego Gume
Morda je to všeč

Sorodni izdelki