Nepremočljiva, Velike Zmogljivosti, Kolesarjenje Pannier Vreča, Spredaj Cevi Okvirja, Vrečko, Kolo Torbica Za, Telefon Primeru, Kolesarske Opreme, Kolesarske Opreme

€6.60 €17.60
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w419088

Kategorija:

Postavka Opis Spredaj Cevi Okvirja, Torba Za Kolo Torbica Za Telefon Primeru Nepremočljiva, Velike Zmogljivosti, Kolesarjenje Pannier Vreča Kolesarska Oprema Kolesarska Oprema

Funkcija:

1. Slim Strani Oblikovanje: ozki strani design ta okvir kolesa vrečko zagotavlja dovolj noge potrditev, preprečevanje motenj med vožnjo.Uživajte udobno in brez težav kolesarsko izkušnjo.

2. Dodatno Tie-down Trakov za Vsestranski Skladiščenje: kolo vrečko značilnosti dodatne tie-down trakov na telesu, ki vam omogoča varno pritrditev steklenice z vodo, senčniki, ali drugih elementov.Povečali možnosti za shranjevanje in obdržati vaše essentials dosegu.

3. Enostavna Namestitev: Namestitev tega okvirja vrečko je hitra in enostavna.S svojo uporabniku prijazna, lahko enostavno pritrditev na vaše kolo okvir, s čimer prihranite čas in trud pred hitting cesti.

4. Prostoren Zmogljivost: Ne ogrožajo na prostor za shranjevanje.Ta kolesarjenje okvir vrečko ponuja dovolj prostora za shranjevanje vaših stvari, pa naj gre za orodja, prigrizki, ali osebnih predmetov.Da je vse organizirano in lahko dostopne v času vaše vožnje.

5. Vodo-Odpornega Materiala: kolesarska torba je izdelana z vodo-odpornih tkanine, ki zagotavlja zaščito pred pljuski in svetlobe plohe.

Specifikacija:

Glavni material: najlon

Izdelek barva: črna (prihaja z rdečim in zelenim elastik)

Specifikacija proizvoda: S/L

Velikost izdelka: približno

340 mm (13.39 v) x 80 mm (3.15 v) x 50 mm (1.97 v)

450mm (17.72 v) x 80 mm (3.15 v) x 50 mm (1.97 v)

Neto teža izdelka: približno 92 g/120g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.Vključen 1 x Kolesarski Torbi

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Številka Modela kolesarska torba
feature4 je odporen proti praskam
Funkcija Rainproof
Material najlon
feature5 Enostavna Namestitev
feature3 kolesarske opreme,
Vrsta Vrh cevi vrečko/spodnji cevi vrečko
Poreklo Celinska Kitajska
feature2 kolesarska torba
feature1 Kolo Stojalo Vrečko
Morda je to všeč

Sorodni izdelki