Pas s torbico za Huawei Mate Xs 2 (2022) Zajema Navpično Usnja & Najlon - Črna

€37.66
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w401460

DFV mobilne Pasu Primeru Zajema Navpično Design Usnja in Najlona za Huawei Mate Xs 2 (2022) - Črna

- Vertikalni pasu pokrov z lepljive tkanine, zaprtje za maksimalno varnost.S pasom na hrbtu, za pritrditev na pas ali pas.In to je tudi carabiner kot način zapenjanja, da imajo vaše primeru varno ves čas.

- Pokrov je kombinirana oblika Oxford najlon tkanine in umetnega usnja, sedanje in moderno.S to kombinacijo materialov primeru je bolj trpežne in odporne, tudi s škropljenjem vode.

- Z elastična tkanina straneh, da bi zagotovili boljšo prilagoditev na vaš pametni telefon.In notranja podloga žametno mehko tkanino, da preprečite napravi praske.Ščiti vaš pametni telefon pred praskami, prahom, prstnimi odtisi, druge dnevne odškodnine in absorbira udarce, vodenje pametni telefon brez loma.

- NOTRANJI UKREPI: 15,9 x 8,4 x 1,2 cm // S tem visoke kakovosti primeru boste ustaviti zaskrbljujoče o praskanje vaš pametni telefon, saj bo zagotavljajo maksimalno zaščito.

- Vertikalni pasu pokrov z lepljive tkanine, zaprtje za maksimalno varnost.S pasom na hrbtu, za pritrditev na pas ali pas.In to je tudi carabiner kot način zapenjanja, da imajo vaše primeru varno ves čas.

Pokrov je kombinirana oblika Oxford najlon tkanine in umetnega usnja, sedanje in moderno.S to kombinacijo materialov primeru je bolj trpežne in odporne, tudi s škropljenjem vode.

Z elastična tkanina straneh, da bi zagotovili boljšo prilagoditev na vaš pametni telefon.In notranja podloga žametno mehko tkanino, da preprečite napravi praske.Ščiti vaš pametni telefon pred praskami, prahom, prstnimi odtisi, druge dnevne odškodnine in absorbira udarce, vodenje pametni telefon brez loma.

- Boste našli v moji trgovini več dodatki za vaš mobilni telefon: Huawei Mate Xs 2 (2022) , me je vprašal, ali po e-pošti!

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Vrsta Telefon Vrečko
Blagovna Znamka DFVmobile
Poreklo ES(Izvora)
Značilnosti S Traku
Design Ni določeno
Združljiv Blagovne Znamke Huawei Mate Xs 2 (2022)
Morda je to všeč

Sorodni izdelki