Božič Vrata Dekoracijo Lesenih Visi Plaketo Obesek Oznako Letnik Odbor Božič Družinski Praznik Stranka Dekor Prijavite Umetnosti Ploščica

€23.37 €46.74
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w393821

Kategorija:

Značilnosti:

【Lepe Božično Design】Božič kotacije je lep videz, klasično in tradicionalno Božično vzorci, svetle barve, so primerne za praznično vzdušje, in ustvariti dobro vzdušje Božič za vaš dom.

【Visoko Kakovost Materiala】Božič znak je izdelan iz visoko kakovostnega naravnega lesa materiala, brez vonja, brez razpok, brez gnilobe, močan in vzdržljiv, in se lahko shranijo za daljši čas.Naše Božično oglasi so tudi zelo teksturo, zaradi česar je odličen dodatek k vaši družini počitnice okrasitev okus.

【Univerzalne Velikosti, Enostavno Visi】Vesel Božič Lesene Visi Prijavite Ornament meri približno 12 centimetrov, in vsaka hišna številka vključuje čvrsta vrvica za opaljivanje tega enostavno namestitev.

【Več Prizorov Uporabo】Ta lep Božični okrasek, se lahko uporabljajo za dekoriranje vhodna vrata, zadnja vrata, soba, vrata, okna, kamin, stopnice, trem steno lokaciji, blizu vhoda, primerna tudi za veliko krajev, kot so kavarne, restavracije, pisarne, podjetja , da vam predstavi z močno praznično vzdušje.

【Božična Darila】Naše lesene visi oznake se lahko uporablja kot elegantna Božična darila za družino, prijatelji, sosedje ali sorodniki, v celoti izraziti svojo ljubezen in skrb za njih, jih bodo z veseljem prejeli, delež Vesel Božič z njimi , da bi nekaj dobrega za vaše ljubljene.Vesel Božič!

Opis:

Material : Les

Dimenzije so prikazani.

Barva: Multicolor

Paket vključuje:

1 x Božič Vrata Obešalnik

Obvestilo :

Zaradi razlike med različnimi monitorjev ali barvo reflecton v monitor osvetlitev,ozadja itd, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Funkcija 3 dobrodošli znaki
Funkcija 8 Pravoslavni
Funkcija 9 Ortodox Lesa Luksuznih
funkcija 13 Katoliška
Funkcija 5 ome Steni Visi
Funkcija 2 3D Božični Vrata Znak
Funkcija 12 pravoslavni križ
funkcija 15 prsnih pravoslavni križ
Funkcija 6 enfeites par casa decoracao
Funkcija 7 Tablero Pendulo
funkcija 14 Kirche Ikono
Funkcija 10 Pendulo Tablero
Funkcija 4 Lesena Vrata Obešalnik
Poreklo Celinska Kitajska
funkcija 16 Presepio
Funkcija 1 Božič znak
Funkcija 11 Oltar Decoracion
Morda je to všeč

Sorodni izdelki