Zlitine Glock G17 Pištolo Obliko Keychain Mini Metal PUBG M92F 92F Desert Eagle Prenosni Pištolo Model Desert Eagle Darila, Lesene

€31.68 €79.22
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w392615

Kategorija:

Tovarne neposredno prodajo, podporo Padec ladijskega prometa, kar je dostava datum?

Zaradi carinskega pregleda, je treba razstaviti in poslano.Naročila so lahko poslana v roku 72 ur.Vendar pa je zaradi logistike stranke, številko tovornega lista, bo dodana v nekaj dneh.

Lahko ustrelil?Kakšna je velikost modela?Kaj je snov?

Ne streljaj!Beretta 92F , velikost je 8 cm*5 cm*1,5 cm.Browning M1900, velikost je 8 cm*5.8 cm*1,5 cm

Glock 17 , velikost 7 cm*4.5 cm*1cm

Desert Eagle , velikost je 9 cm*5 cm*1,5 cm

Colt 1911 ,velikost je za 7,5 cm*5 cm*1,5 cm Material: Cinkove zlitine.Ne deformacije, ne izginja, je mogoče razstaviti.

Kako igrati?

To keychain se lahko uporablja za simulacijo obremenitev, s zvok, ko sprožilec je potegnil, in navodilo prazna skladišča.Je majhen in zanimivo, zelo primerni za darila ali zbirk.

Zbirka vrednost?

Na splošno uporabljajo za pištolo plesni zbiralci.Lahko postavite v svojo šolsko torbo kot dodatek.Na splošno, otroci od 3 do 6 let, se lahko uporablja kot igrače. 7-18 let so bolj navdušeni nad demontaža in razumevanje pištole in igranje z kartuše primerih.Odrasli na splošno zbiranje in razstaviti, zato pištolo vrsta je bolj primerna za vse starosti.Obstaja veliko all-kovinska pištola plesni delov, ki so zelo primerne za razstavljanje, statični prikaz, zbiranje in darilo daje.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Material železo
Poreklo Celinska Kitajska
Slog Starinsko Imitacija
Tema Domoljubje
Je Pametno Napravo no
Morda je to všeč

Sorodni izdelki