Swing Obraz Planter Smolo Rastlin Sočno, Lonci, Ustvarjalne Steni Visi Z Glavo Planter Večnamenski Dom, Vrt, Teraso Dodatki

€5.62 €16.53
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w388185

Kategorija:

Swing Obraz Planter Smolo Rastlin Sočno, Lonci, Ustvarjalne Steni Visi Z Glavo Planter Večnamenski Dom, Vrt, Teraso Dodatki

Bullet Točk: 1.Odporen Material: iz trajnega smolo materiala, to swing obraz planter pot ne zbledi v barvi, prenese hudo vreme, in ni enostavno, da bi prekinil.

2.Edinstven Design: Oblikovan kot otrok je obraz z nasmejan izraz, ta zaniha planter pot je očarljivo dodatek za vsak vrt ali teraso.To privablja otroke pozornost in osvetli vaš prostor s svojo veselo videz.

3.Oprostitev stres: prijetno razpoloženje s tem swing obraz planter lonec, ki je polno življenja.Te edinstvene in ustvarjalne izdelek se lahko uporablja v zaprtih prostorih in na prostem, dodaja čar vašem domu ali vrtu.

4.Ustvarjalno Darilo: Ta swing obraz planter pot je lepo darilo za učitelje, matere in otroci na Učitelja Dan, Zahvalni dan, ali materinski Dan.To je edinstven design, ki dodaja čar v kateri koli prostor.

5.Vsestranski Pot: Ta swing obraz planter pot lahko sprejme široko paleto rastlin, kot niz biserov, imitacije cvet srce verige hillingtonia, kača rastlin, in succulents.Lahko ga obesite kjerkoli vam je všeč, v zaprtih prostorih ali na prostem.

Iščete edinstveno cvetlični lončki za vaše sobne rastline?Te smole, lonci so oblikovane kot ljubek otrok obraze, ki bodo dvignejo vaše razpoloženje.Kot nalašč za gifting učitelja ali sajenje succulents za prijetno in sproščujoče okolje.Prihaja s srcem verige dodane čar.Bi življenje za vaš prostor s temi čudovit pot modelov!

Specifikacija:

Ime: Swing Obraz Planter Pot

Velikost: O 11*7.9*13.8 cm/4.33*3.11*5.43 palčni

Material: Smole + Vrvic

Seznam Vsebine:

Swing Obraz Planter Pot*1

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Blagovna Znamka waasoscon
Poreklo Celinska Kitajska
Morda je to všeč

Sorodni izdelki