3Pcs Železo Črna svečniki Steber Kovinsko Stojalo Za svate Festival Portavelas Candelabra Umetnosti Darilo Doma Dekor

€9.95 €26.89
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w387258

Kategorija:

Stopnjevati vaš dom dekor z naš steber sveče stojala.S preprosto, brezčasno obliko, je enostaven za namestitev in dodaja, high-end teksturo za vsako sobo.To trajnostnega stojalo se lahko uporablja za več let in je pogosto uporabljena za ustvarjanje toplo in vabljivo vzdušje.

Specifikacija:

Velikost: 15*9 cm/5.91*3.54 cm (glej sliko za podrobnosti)

material: kovina

Paket Seznam:

Črni steber svijećnjak*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vzdržljiv Material: iz kakovostne in trpežne železa, ta črni steber svijećnjak je stabilna in močna dovolj, da imajo debele in težke steber sveče.To je smodnik, prevlečeni konča ki preprečuje lusk in zagotavlja trajnostno rabo za več let.

2.Eleganten Dodatek: Dvigniti ambient vašega prostora, s tem sodobnim črni steber svečniki.Svoj mehek načrt, featuring gladko mat konča, dodaja, elegantna in sodobna dotik, dekor, kot nalašč za prijeten večer ali poseben dogodek.

3.DIY Avantura: Vkrcal na DIY avanturo z našo črni steber svečniki, ki ponujajo veselje enostavno montažo.Imetniki neopazno dopolnitev vaše vzdušje in poskrbi za prilagodljivo dekor.Z veseljem montaža vaše svečniki sami-kadarkoli in kjerkoli!

4.Vsestranski Prefinjenosti: Ta črni steber svijećnjak ponaša klasični črno mat barvo in high-end teksturo, dodajanje estetske pritožba na vseh nastavitev.Njeno brezčasno oblikovanje in preproste oblike je primeren za klasično dekoracijo in različne nastavitve.To je treba imeti, dekoracijo, ki izžareva tako kompleksnosti in vsestranskosti.

5.Praktično v Uporabo: Uživajte vsestranskost naše črni steber svijećnjak, dvignili vse priložnosti, kot so jedilna miza centerpieces, okrasni steber sconces in mantels.Kot nalašč za formalno ali priložnostne prireditve, festivali, poroke, housewarmings, ali katero koli drugo priložnost.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Uporaba Doma Dekoracijo
Material Kovine
Slog Sodoben Slog
Sveča Vključeni no
Številka Modela Svijećnjak
Poreklo Celinska Kitajska
Morda je to všeč

Sorodni izdelki