VROČE PRODAJO 3 Par Retro Kristalno Steklo Zavese Holdback Steno Kravato Nazaj Kavljem Obešalnik Imetnik Predal Ročaj Zavese Oprema Obešalnik

€12.25 €15.50
Razpoložljivost: Na zalogi
Sku: w385772

Kategorija:

VROČE PRODAJO 3 Par Retro Kristalno Steklo Zavese Holdback Steno Kravato Nazaj Kavljem Obešalnik Imetnik Predal Ročaj Zavese Oprema Obešalnik

Trajno & Trmast: Teh kovin, zavese holdbacks so narejeni iz visoko kakovostnih težka kovanega železa, tako da si lahko, da vaš zastirke iz prižganimi vrat in pridobivanje umazane, posebej primeren za težke zavese.

Hitra in Enostavna namestitev: okno za zdravljenje holdbacks so zelo enostaven za namestitev, in prihajajo z vijaki, lahko izberete možnost, da jih namestite na dve strani okna za kavelj vaš zavese, ali pa jih lahko uporabljate tudi kot zavesa palico barackets za težka palica.

Poenostavljeno & Eleganten Design: Traja sodobne in moderne občutek, da vaš dom, so lahko ne samo dodati slikovit pogled, ampak tudi izgledaš s svojo zaveso kombinaciji, preprosta, praktična in najbolj ekonomičen način, da okrasite eleganten dom.

Dobro darilo: Ti drapery tiebacks so res dobri darila za vas, da delite z družino in prijatelji, ki jih bo ujemajo z vašo drapery palico finials popolnoma, in dodati lepoto in barvo za vaš dom.

Barva:Srebrna

Material:Aluminij zlitine

Velikost: 61 x 58mm

Vsebina Paketa:

6 * Zavesa kavelj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene

Objavite komentar

Dodatne Informacije

Lastnosti Vrednosti
Vrsta Tkanine BOMBAŽ
Poreklo Celinska Kitajska
Morda je to všeč

Sorodni izdelki